Historiek
In 1906 werd de N.V. Van Der Wal opgericht en begon als traditionele groothandel in fiets- en bromfietsonderdelen in de regio Antwerpen. Sinds 1992 werd Van Der Wal overgenomen en kreeg het bedrijf een enorme boost. Het eerste wapenfeit was de lancering van een volledige lijn kinderfietsen en accessoires (bikefun) die menig kinderhart sneller deed slaan. Een greep uit dit succesverhaal zijn: Plop, kwebbel, K3 en Mega Mindy die als themafietsen ongeziene verkoopscijfers bereikten. Hierdoor is Van Der Wal uitgegroeid tot één van de belangrijkste groothandels op vlak van fietsen en fietsonderdelen in de Benelux.

Naast het indrukwekkend aanbod van racefietsen en raceartikelen, heeft Van Der Wal ook alle andere artikelen voor reparatie en onderhoud van stads- en kinderfietsen, dit alles gesteund door gepassioneerde werknemers die ten allen tijde klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

Wat de toekomst betreft, weten we één zaak zeker, dat Van Der Wal met dezelfde passie, service en toegewijdheid zich verder zal inzetten om haar cliënteel en de consument een zo kompleet mogelijke waaier van producten aan te bieden.